ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЗ кранів хмельничан потече непридатна до вживання вода

З кранів хмельничан потече непридатна до вживання вода

У Хмельницькому планують провести загальноміську промивку водопровідних мереж. Вона проходитиме у четвер з 8:00 до 17:00. У ці години вода буде непридатною до вживання та приготування їжі.

З метою покращення якості питної води 27 серпня комунальне підприємство «Хмельницькводоканал» проводитиме планову загальноміську промивку та знезараження водопровідних мереж і споруд міста. Під час промивки, з 8:00 до 17:00, вода буде не придатною до вживання та приготування їжі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Хмельницької міської ради.

«Для поліпшення якості промивки внутрішньобудинкових мереж, бажано після 16:00 години почергово відкривати крани у мийках, раковинах і ваннах», – йдеться в повідомленні.

Адміністрація комунального підприємства «Хмельницькводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені проведенням необхідних робіт.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», днями чернівчани сплатили за послуги водопостачання 513,3 тис. грн. Станом на 1 серпня заборгованість населення становила 8,945 млн грн.

Примітно, 17-18 серпня насосними станціями піднято води – 144 тис. куб. м, подано води в мережі міста – 109 тис. куб. м

 
Коментарі (0)