ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНад чернівчанами «нависли» борги за водопостачання

Над чернівчанами «нависли» борги за водопостачання

Жителі Чернівців розраховуються за послуги водопостачання. Днями містяни заплатили за воду близько 500 тисяч гривень. Однак, ця сума не дозволяє «погасити» повну заборгованість споживачів за спожиту воду.

Днями чернівчани сплатили за послуги водопостачання 513,3 тис. грн. Станом на 1 серпня заборгованість населення  становила 8,945 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Чернівецької міської ради.

«17-18 серпня насосними станціями підприємства піднято води – 144 тис. куб. м, подано води в мережі міста – 109 тис. куб. м. Наразі підприємством виконуються поточні роботи з ліквідації витоків води на мережах міста, відновлення дорожнього покриття після проведення аварійних розкопок. Продовжуються проведення заходів із забезпечення ефективної роботи насосно-силового обладнання», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Чернівецькій області заборонили проїзд автотранспорту вага якого перевищує 5 тонн на одному з автошляхів регіону.
 
Зокрема, обмеження стосуються автодороги О26105 Маршинці – Форосна – Довжок - /Н-03/, км 5+950 в с. Маршині, Новоселицького району та спричинені уникненням аварій на підходах до мосту в с. Маршині.
 
Коментарі (0)