ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКаналізація Харкова готова до паводка

Каналізація Харкова готова до паводка

У 2011 році КП «КВЛК» розчистило річище Харкова поблизу Журавлівської греблі.

Ряд заходів з розчищення об'єктів зливової каналізації і підготовки їх до весняного паводку провели в Харкові у 2011 році.

Про це сьогодні, 16 березня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив директор комунального підприємства «Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження і зливової каналізації» Олександр Докучаєв, інформує прес-служба міськради.

За словами директора підприємства, у 2011 році КП «КВЛК» розчистило річище Харкова поблизу Журавлівської греблі. Це дасть змогу безперешкодно пропустити значний об'єм води Журавлівського водосховища. Виконано ряд заходів з поточного ремонту Павлівської, Лопанської, Журавлівської гребель і гідровузла Лозовеньківского водосховища.

Працівники підприємства також прочистили близько 20 км мереж зливової каналізації, розчищали водовідвідні системи (Жихарсько-Основ'янську, Журавлівську і Сичівського струмка). Перевірено стан ставків по вул. Тимурівців, водойми по вул. Якутській. Крім того, у 2011 році будували й ремонтували магістральні мережі зливової каналізації, у тому числі на пр. Гагаріна, вул. Лебединській, вул. Храмова, вул. Кірова, вул. Плеханівській.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)