ГоловнаВибір редакціїПодіїКарантин у київських школах продовжили ще на тиждень

Карантин у київських школах продовжили ще на тиждень

У школах столиці карантин продовжено ще на тиждень. Відповідне рішення прийнято, щоб не наражати дітей на небезпеку, адже Київ зараз перебуває на піку епідемії.

У київських школах карантин продовжено до 8 лютого 2016 року. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, передає прес-служба КМДА.

Як йдеться у повідомленні, таке рішення було ухвалене сьогодні на засіданні Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Київ зараз перебуває на піку епідемії. Щоб не наражати дітей на небезпеку, вирішено продовжити профілактичний карантин ще на тиждень і відновити уроки у понеділок, 8 лютого», – зазначила вона.

При цьому, оскільки на наступному тижні починаються заняття у студентів, влада столиці прийняла рішення додатково поінформувати Міністерство освіти та науки, яким підпорядковані вищі навчальні заклади, про рекомендації Держсанепідслужби щодо обмежувальних протиепідемічних заходів у столиці.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кабмін погодив рішення щодо відміни безкоштовного харчування для школярів 1-4 класів, окрім дітей з малозабезпечених родин. Однак, урядовці дали право владі «на місцях» забезпечувати учнів обідами. Причину такої економії КМУ не пояснили.

Ольга Головка

 
Коментарі (0)