ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКерівникам столичних ЖЕКів погрожують звільненням

Керівникам столичних ЖЕКів погрожують звільненням

За неякісну підготовку до зими столичного житлофонду поплатяться керівники житлово-експлуатуючих організацій міста. У КМДА обіцяють звільнити усіх, хто халатно поставиться до виконання своїх обов'язків.

Керівники житлово-експлуатуючих організацій несуть персональну відповідальність за якісну та своєчасну підготовку об’єктів до роботи в зимовий період. На цьому наголосив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, - повідомляє прес-служба КМДА.

«Виявлення суттєвих недоліків підготовки житлового фонду до зими призведе до звільнення керівників підприємств, які халатно поставилися до виконання цих завдань», – підкреслив він.

Окрім того, посадовець зазначив, що наразі проходять ретельні перевірки на місцях, щоб проконтролювати якість і повноту проведених робіт.

«На жаль, поки що проінспектовані будинки свідчать про необхідність жорсткішого контролю за роботою працівників ЖЕКів. Невпорядковані електрощитові та підвальні приміщення, відсутність елементарних заходів з енергозбереження» - зауважив він.

До речі, відповідні підготовчі роботи станом на 8 вересня вже проведено в майже 9 тисячах будинків. Загалом до осінньо-зимового періоду заплановано забезпечити підготовку 10 814 житлових будинків.

 
Коментарі (0)