ГоловнаПослугиСпецпроектиУ Харкові хочуть зарити усі ями

У Харкові хочуть зарити усі ями

За два місяці у Харкові планують ліквідувати практично всі розриття асфальтового покриття та газонів. Найбільш проблемними залишаються Дзержинський, Московський та Київський райони.

У місті планують провести двомісячник «Зелена весна-2013», під час якого буде ліквіліровано близько 1,5 тис. розриттів, повідомляють у прес-службі Харківської міської ради. За словами директора департаменту житлового господарства міськради Романа Нехорошкова, близько 50% всіх розриттів у місті виникли через проведення ремонтних робіт «Харківводоканалом», а 30% - «Харківські теплові мережі».

Директор департаменту зазначив, що перед початком «Зеленої весни» у місті склали список місць розриттів, які планується усунути протягом двох місяців. Так, зараз у місті налічується близько 1,5 тис. розриттів загальною площею 11 га.

«Більшість розриттів включені у плани «Зеленої весни». Однак ми розуміємо, що цей список не остаточний, і в ході нашої роботи ми можемо зіткнутися з новими розриття, які необхідно буде ліквідувати», - уточнив директор департаменту.

Як повідомив пан Нехорошков, роботи у всіх районах щодо усунення розриттів вже почалися. Найбільш проблемними зараз є Дзержинський, Московський та Київський райони, в яких «Харківводоканал» усунув менше половини своїх розриттів.

Наразі керівників усіх підприємств попереджають про необхідність усунути розриття до кінця травня. Якщо окремі з них не приступлять до цих робіт, відповідальних за це посадових осіб можуть притягнути до адміністративної відповідальності та накласти на них штраф у розмірі до 1,7 тис. грн. А ті підприємства та організації, які неякісно усунуть свої розриття, будуть не тільки штрафувати, а й залучати до судової відповідальності.

 
Коментарі (0)