ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиян гартують холодною водою

Киян гартують холодною водою

Понад дві тисячі столичних споживачів перебувають без гарячого водопостачання. Найбільша кількість відключень пов'язана з проведенням гідравлічних випробувань на теплових мережах міста.

Більше двох тисяч киян сьогодні без гарячої води. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго».

Зокрема, в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 665 будинків. Серед них 74 - у Голосіївському, 65 - у Дарницькому, 6 - в Деснянському, 96 - у Дніпровському, 131 - в Оболонському, 5 - у Печерському, 4 - в Подільському, 29 - у Святошинському, 13 - у Солом'янському, 242 - у Шевченківському районах.

Через планові ремонтні роботи на теплових пунктах гарячої води немає у 193 будинках: 48 - у Голосіївському, 33 - у Дарницькому, 23 - в Деснянському, 9 - у Дніпровському, 8 - в Оболонському, 4 - у Печерському, 6 - у Солом'янському, 5 - у Святошинському, 57 - у Шевченківському районах.

Внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключено гаряче водопостачання в 1574 будинках: 429 - в Шевченківському, 1145 - у Солом'янському районах.

У зв'язку з проведенням реконструкцій (повної заміни ділянок) гарячої води немає в 172 будинках: 27 - у Голосіївському, 10 - у Дарницькому, 46 - в Деснянському, 31 - в Оболонському, 27 - у Печерському, 2 - в Подільському, 7 - у Солом'янському, 22 - у Шевченківському районах.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», більшість українців не задоволені проведенням гідравлічних випробувань на тепломережах. І вже не стільки через те, що з їхніх будинків зникає гаряча вода, скільки тому, що вона не повертається відповідно до оприлюднених графіків.

 
Коментарі (0)