ГоловнаВибір редакціїТарифи ЖКГКиянам обіцяють не підвищувати квартплату

Киянам обіцяють не підвищувати квартплату

Столичний мер заявив, що в Києві не зростатиме квартплата. Окрім того, міська влада звернулася до монополістів з вимогою надати обґрунтування стрімкому підвищенню тарифів на теплопостачання, електроенергію та газ.

Киянам пообіцяли не підвищувати тарифи на утривання житла. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє його прес-служба. 

«В квартплату входить обслуговування ліфтів, вивіз сміття, утримання прибудинкових територій. Розуміючи дуже велике навантаження на соціально незахищені верстви населення, цей тариф ми не піднімали і піднімати не будемо. Це єдиний тариф, на який ми маємо вплив», – зазначив пан Кличко.
 
Він додав, що влада Києва звернулася до монополістів з вимогою надати обґрунтування стрімкому підвищенню тарифів на теплопостачання, електроенергію та газ.
 
«Більш того, ми звернулися до міжнародних аудиторів з тим, аби перевірити доцільність підвищення цих тарифів. Ми будемо відстоювати інтереси незахищених верств населення», - заявив він.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», заборгованість споживачів столиці за теплову енергію перед ПАТ «Київенерго» з початку 2015 року зросла на 223,5 млн грн та станом на 1 травня становить 1,98 млрд грн. 
 
Катерина Білоус
 
Коментарі (0)