ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиянам пообіцяли не підвищувати тарифи на воду

Киянам пообіцяли не підвищувати тарифи на воду

Підвищення тарифів не відбудеться. Рішення, яке було прийнято ставить нас у непередбачені законом умови. Ми повинні завчасно попередити киян, опублікувати тарифи, одержати пропозиції, проаналізувати їх.

У Києві не відбудеться підвищення тарифів на водопостачання, яке планувалось на 1 березня. Про це представникам ЗМІ сказав Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Підвищення тарифів не відбудеться. Рішення, яке було прийнято ставить нас у непередбачені законом умови. Ми повинні завчасно попередити киян, опублікувати тарифи, одержати пропозиції, проаналізувати їх. Цей процес проходить до 2 місяців. Нас ставлять перед фактом, що учора запровадили тарифи і сьогодні нам треба їх збільшити. Я не буду підписувати таке розпорядження», - зазначив О.Попов.

Нагадаємо, як повідомляло раніше «У.К.», відповідно до рішення Нацкомісії з регулювання ринку комунальних послуг, з 1 січня тарифи на послуги водопостачання та водовідведення у місті Львові зросли на 25%. Платіжки з новими тарифами споживачі отримали у лютому. Натомість у ЗМІ опублікована інформація про те, що вода дорожчатиме також у березні. Однак у місті Львові тарифи з березня не змінюватимуться. Нещодавнє повідомлення голови Нацкомпослуг Валерія Саратова про зростання тарифів на воду стосувалося 23 обласних міст України.

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)