ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиянам повертають гарячу воду та опалення

Киянам повертають гарячу воду та опалення

У Києві сьогодні більше 70 споживачам припинено централізоване опалення та/або гаряче водопостачання. Незручності викликані плановими відключеннями та пошкодженнями на тепломережах.

У столиці сьогодні гаряче водопостачання та/або опалення відсутнє у 72 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі компанії а також планових робіт, станом на ранок 18 грудня 2015 року тимчасово без ЦО/ГВП залишається 72 споживача», - повідомляють у «Київенерго».

Примітно, ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади компанії. В опалювальний період пошкодження на мережах опалення ліквідовуються не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

Так, в період з 6:00 17.12.2015 р. по 6:00 18.12.2015 р. в результаті усунення 40 пошкоджень підключено 225 споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, киянам пояснили як відбувається нарахування за спожите тепло у разі зняття теплолічильника з комерційного обліку. Крім того, мешканців столиці закликають берегти встановлені прилади обліку та вжити всіх необхідних заходів для їх збереження.

 
Коментарі (0)