ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКиянам збільшили житлову пропозицію

Киянам збільшили житлову пропозицію

Киянам запропоновано понад півсотні новеньких квартир. Нещодавно за підтримки ДІУ було введено в експлуатацію першу чергу житлового комплексу «Софія Київська».

Житловий комплекс «Софія Київська», який будується за програмою фінансування завершення будівництва житлових об’єктів отримав декларації про введення в експлуатацію трьох багатоповерхових  будинків першої черги за адресою: с. Софіївська  Борщагівка, вул. Горького, 5-б, 5-в та  по вул. П.Чубинського, 2. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДІУ.

Зауважимо, іпотечна установа надала фінансування на добудову ЖК «Софія Київська» у липні 2013 року. На ці цілі було спрямовано 70 млн грн.

У будинках, які складають першу чергу цього комплексу – 553 квартири.

Всього у рамках Програми фінансування добудови об’єктів житлового призначення ДІУ профінансувала завершення будівництва 38 будинків по всій території України. 19 з них вже введені в експлуатацію, інші планується ввести у 2014 році.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Державна іпотечна установа достроково розмістила облігації на 1 млрд грн. Кошти підуть на рефінансування іпотечних кредитів громадян та фінансування добудови об'єктів незавершеного житлового будівництва.

 
Коментарі (0)