ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Мешканці двох київських районів мерзнуть у оселях

Мешканці двох київських районів мерзнуть у оселях

У розпал опалювального сезону кияни залишаються без тепла. Опалення та гаряча вода покинули деяких мешканців 2 столичних районів.

Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», станом на 6:00 24 грудня 2013 тимчасово без централізованого опалення залишається 3 споживача, без гарячого водопостачання – 6 споживачів.

Всього 24 грудня без опалення та (або) гарячої води залишається 6 споживачів. Серед них 3 в Деснянському, 3 — в Святошинському районах.

Наразі ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади компанії. «Київенерго» ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

В період з 6:00 23 грудня по 6:00 24 грудня на тепломережах компанії в результаті усунення 35 пошкоджень підключено 170 споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, попри щоденні аварії на тепломережах Києва, столичні чиновники переконують, що опалювальний сезон у столиці триває стабільно.

Окрім того, комунальні служби міста, які відповідальні за благоустрій забезпечені необхідною кількістю снігоприбиральної техніки та посипальними матеріалами.

 
Коментарі (0)