ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКияни купатимуться в «золотій» воді

Кияни купатимуться в «золотій» воді

Київрада затвердила програму «Гаряча вода у місті Києві», вартістю в 19 млрд 88 млн 280 тис. грн

Вартість програми «Гаряча вода у місті Києві», затвердженна Київською міськрадою, становить 19 млрд 88 млн 280 тис. грн, мета програми - відновлення надання гарячої води у житлові будинки Києва.


Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження Київської МДА.


У КМДА зазначили, що причинами виходу з ладу циркуляційних мереж гарячого водопостачання є тривалий термін їх експлуатації, понад 25 років, не працюючі (або відсутні) насосні агрегати циркуляції гарячого водопостачання , пошкоджені теплообмінники та внутрішньобудинкові мережі.


З метою виправлення ситуації Київрада затвердила програму «Гаряча вода у місті Києві», якою передбачено відновлення циркуляції гарячого водопостачання протягом 2011-2015 рр. Програма передбачає низку ремонтних заходів, які будуть фінансуватися за рахунок коштів міського бюджету, передбачених програмою соціально-економічного розвитку міста Києва на відповідний рік.


Раніше повідомлялося, що КМДА вважає послугу «гарячого водопостачання» законодавчо не врегульованою, а її надання економічно не вигідним.
 

 
Коментарі (0)