ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКияни найвідданіше платять за утримання будинків

Кияни найвідданіше платять за утримання будинків

Рівень оплати киянами житлово-комунальних послуг залишається стабільно високим. Найвідданіше мешканці столиці платять за утримання будинків та прибудинкової території.

Загальний відсоток поточної плати за отримані житлові та комунальні послуги у грудні 2014 становив 87,28%. Найвищим залишається рівень оплати за послуги з утримання будинків та прибудинкової території — 91,45%. Про це свідчать дані КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр», передає Київська міська державна адміністрація. 

«У столиці оплата житлово-комунальних послуг залишається на стабільно високому рівні. Найвищим залишається рівень оплати за послуги з утримання будинків та прибудинкової території — 91,45%», –йдеться в повідомленні.
 
Міська влада наголошує на важливості стабільної та вчасної оплати житлово-комунальних послуг особливо в контексті оплати містом спожитих енергоносіїв.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Київпастранс» призупинив роботу певних маршрутів пасажирського транспорту, які мають низький пасажиропотік, на інших лініях – тимчасово зменшив кількість рухомого складу. Це пов’язано з тим, що нинішній тариф на проїзд є низьким.
 
Коментарі (0)