ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКияни отримують нові платіжки за ЖКП

Кияни отримують нові платіжки за ЖКП

Тепер кияни отримують нові квитанції за комунальні послуги. У платіжках будуть вказувати окремі види послуг і назви підприємств, відповідальних за їх надання.

З 15 вересня кияни почнуть отримувати видозмінені платіжки за житлово-комунальні послуги та квартплату. Про це на прес-конференції заявив заступник голови міськдержадміністрації столиці Петро Пантелєєв, передають Fakty.

«Новий платіжний документ складається з п'яти блоків і роздрукований на аркуші форматом А4. У кожному блоці вказані окремий вид послуг та назва підприємства, відповідального за їх надання, - розповів на прес-конференції заступник голови міськдержадміністрації столиці Петро Пантелєєв. - Платіжний лист увійшли нарахування за утримання будинків та прилеглих територій (квартплата), газопостачання, холодне водопостачання і водовідведення, гаряче водопостачання і водовідведення. Докладне пояснення про нововведення надруковано на звороті платіжного листа. Проконсультуватися можна і в міському call-центрі (тел. 15-51).

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», нинішня затримка з розсилкою квитанцій викликана переходом на нові договірні відносини з постачальниками послуг, якими раніше були ЖЕКи, а зараз - «Київводоканал» і «Київенерго».

 
Коментарі (0)