ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКияни «розібрали» доступне житло

Кияни «розібрали» доступне житло

У Києві ввели в експлуатацію будинок, який був збудований по одній з програм державного житлового будівництва. Відтак, уже 8 родин стали власниками доступного житла.

У Києві 8 родин стали власниками нових квартир завдяки участі у Програмі доступного житла. Про це повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

В експлуатацію вже введено 2-й та 3-й комплекси, які складаються із секцій 2,3,4 та 5 житлового будинку, який розташований на вул. Комбінатній у Дніпровському районі столиці.

«На жаль сьогодні фінансування житлових програм з державного бюджету зведено до мінімуму. Втім, впровадження програм державної допомоги для будівництва житла має велике значення не тільки для громадян, які потребують покращення житлових умов, але й економіки, оскільки стимулює розвиток будівельної галузі. Тому, сьогодні і представники будівельної галузі, і громадяни очікують, що парламент та уряд все ж таки спрямують певні кошти з Державного бюджету на реалізацію існуючих державних житлових програм», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Дніпропетровській області відкрили транзитне містечко для переселенців із Донбасу. У модульних будиночках можуть розміститися до 500 людей.

 
Коментарі (0)