ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКияни сидять без гарячої води

Кияни сидять без гарячої води

Майже сто столичних споживачів перебувають без гарячого водопостачання. Відключення пов’язані з плановими роботами на ряді теплових пунктів.

Хоча на сьогодні у столиці усі споживачі забезпечені теплом, майже сто абонентів перебувають без гарячої води. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 2 квітня 2014 року всі споживачі забезпечені теплом. Водночас у зв`язку з плановими роботами, які компанія проводить на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 90 споживачів» - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що серед них  15 споживачів у Дарницькому, 26 — у Деснянському, 11 — у Дніпровському, 7 — в Оболонському, 22 — у Подільському, 1 — у Солом`янському, 8 — у Шевченківському районах міста.

Зауважимо, планові ремонти на теплопунктах проводяться щороку. Крім цього, в міжопалювальний сезон проходять планові ремонти, капітальні ремонти, а також — роботи з реконструкції (повна заміна великих ділянок теплових мереж) теплового господарства столиці.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора без гарячої води перебувало понад три десятки споживачів у чотирьох районах столиці.

 
Коментарі (0)