ГоловнаВибір редакціїЖитлоКияни заплатять чверть мільйона за ліфти у Київраді

Кияни заплатять чверть мільйона за ліфти у Київраді

Ремонт та технічне обслуговування ліфтового господарства Київської міської ради влетить у копійку. Згідно з тендерною угодою на ці цілі піде понад 240 тисяч гривень.

Секретаріат Київської міської ради за 241,6 тис. грн замовив ремонт і технічне обслуговування ліфтів. Інформація про відповідну тендерну угоду, укладену 10 грудня з ПАТ «Отіс», опублікована у «Віснику державних закупівель» №98, - повідомляє «Gazeta.ua».

«Отіс» має забезпечувати ремонт і технічне обслуговування ліфтів у комплексі адміністративних будинків, споруд та нежилих будинків Київради по вул. Хрещатик, 36 та Б. Хмельницького, 6а.

Згідно з технічною документацією, на балансовому утриманні у Київраді нараховується 9 ліфтів. А саме: один пасажирський ліфт вантажопідйомністю 320 кг на 5 зупинок, п'ять пасажирських ліфтів вантажопідйомністю 400кг на 9 зупинок, два пасажирських ліфти вантажопідйомністю 630 кг на 11 зупинок і один пасажирський ліфт вантажопідйомністю 1000 кг на 8 зупинок.

Також зазначено, що у зв'язку з особливим статусом роботи Київради повинна бути забезпечена постійна присутність електромеханіків. Вони мають працювати у будні дні з 8.00 до 23.00.

Нагадаємо, загалом у столичних житлових будинках з 19,4 тис. ліфтів щодня простоює приблизно 100.

 
Коментарі (0)