ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКияни заважають ліквідації аварій на водопроводах

Кияни заважають ліквідації аварій на водопроводах

У Києві автомобілі залишені у зоні пошкодженого водопроводу часто перешкоджають оперативному проведенню аварійних робіт

Власники автомобілів не завжди поспішають реагувати на прохання комунальників прибрати транспортні засоби з місця аварійної ділянки, а часом їх довгий час взагалі неможливо розшукати. У зв’язку з чим аварійним бригадам доводиться власними силами прибирати автомобіль.

Зокрема сьогодні у Голосіївському Оболонському районах міста на мережах холодного водопостачання бригадами «Київводоканалу» були виявлені аварійні пошкодження.

Однак і досі по вулиці Деміївській аварійно-відновлювальні роботи не розпочато, оскільки цьому перешкоджає автомобіль, залишений в зоні прокладання  пошкодженого водопроводу. Хоча пошкодження на мережі було зафіксоване ще вранці.

З тієї ж причини по проспекту Героїв Сталінграду аварійні роботи розпочато зі значною затримкою. Автомобіль який перешкоджав роботі, комунальникам довелося прибирати за допомогою працівників ЖЕО, не чекаючи власника.

Слід зазначити, що  у обох випадках аварії, працівники водоканалу знайшли змогу здійснити необхідні переключення, аби уникнути тимчасового відключення мешканців від водопостачання.

Значному ризику у таких випадках піддаються і самі автомобілісти, адже чим довше автомобіль стоятиме у місці пошкодженого водопроводу, тим більша вірогідність того, що вода розмиє ґрунт – у результаті чого утворитися провал, в який може потрапити автомобіль.

 
Коментарі (0)