ГоловнаФоторепортажТранспортКиєвом курсуватиме новий швидкісний трамвай

Києвом курсуватиме новий швидкісний трамвай

У столицю доправили новий трамвай львівського виробництва. Електртранспорт вийде на Борщагівську лінію швидкісного трамвая одразу після випробувань.

У Київ доставили новий трамвай львівського виробництва «Електрон». Після проведення випробувань, електротранспорт курсуватиме на Борщагівській лінії швидкісного трамвая. Всього столиця замовила 7 трамваїв. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

У КМДА зазначають, що всього електротранспорт може перевозити до 250 пасажирів. Окрім іншого, вагони обладнані низькою підлогою та кондиціонерами.

«…Після тестових випробувань ми запустимо цей трамвай на лінію швидкісного трамваю», – заявив мер Києва Віталій Кличко.

Також, очільник столиці підкреслив, що Київ розіслав виробникам трамваїв у різних країнах листи з пропозицією співпраці з Києвом. Окрім львівського «Електрона», готовність до співпраці висловила польська компанія Pesa та деякі інші підприємства.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві можливе введення заборони на проїзд вул. Черкаської. Обмеження планують ввести до 30 березня. Зокрема, причинами можливого перекриття вулиці на ділянці від вул. Сонячної до вул. Магістральної є проведення капітального ремонту дорожнього покриття.

 
Коментарі (0)