Київ опалюється на 60%

Станом на ранок 15 жовтня загалом підключено 59,7% від усіх споживачів, за централізоване опалення яких несе відповідальність ПАО «Київенерго»

Фахівці Публічного акціонерного товариства «Київенерго» підключили до централізованого опалення 9 597 об‘єктів станом на ранок 15 жовтня. Зокрема, вже підключені 8002 житлових будинки, 499 дитячих садочків, 444 школи, 417 лікувальних закладів, а також інші споживачі.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі «Київенерго».

Найбільше житлових будинків підключено в Шевченківському (1380), Солом‘янському (1151) і Голосіївському (887) районах.

Таким чином, станом на ранок 15 жовтня загалом підключено 59,7% від усіх споживачів, за централізоване опалення яких несе відповідальність Київенерго.

Компанія здійснює запуск теплоносія у всіх районах столиці одночасно відповідно до графіка, затвердженого Київською міською державною адміністрацією (КМДА). Процес підключення відбувається цілодобово.

Нагадаємо, ще до 8 жовтня Київенерго розпочала опалення об‘єктів соцсфери за їхніми заявками, 10 жовтня – житлових будинків.

Відповідно до розпорядження КМДА підключення систем теплопостачання столиці відбувається у 3 етапи, починаючи з 8 жовтня. Перший етап – підключення дитсадків, пологових будинків і лікарень, другий — загальноосвітніх навчальних закладів відповідно до їхніх заявок, третій — житлових будинків і  адміністративних будівель установ та організацій (за заявками їхніх керівників), починаючи з 10 жовтня.  

 
Коментарі (0)