ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКиїв поділиться з Ашгабадом досвідом щодо енергетики, житла і транспорту

Київ поділиться з Ашгабадом досвідом щодо енергетики, житла і транспорту

У рамках державного візиту до України Президента Туркменістану до Києва прибули мер міста Ашгабат .та губернатор Ахальської області

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов домовився з мером столиці Туркменістану про обмін досвідом щодо використання альтернативних джерел енергії, зокрема сонячної, будівництва доступного житла, мостів та доріг.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

Як зазначається у повідомленні, у рамках державного візиту до України Президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова, до Києва прибули мер міста Ашгабат Шамухаммед Дурдилиєв та губернатор Ахальської області Маммеднияз Нурмаммедов. У Києві вони пробудуть до 14 березня. За цей час посадовці з Туркменістану планують відвідати соціально-культурні, освітні та спортивні заклади столиці, ознайомитись з роботою транспортних об'єктів, зокрема Київського метрополітену, а також вивчити будівельні технології, які використовують у Києві.

 «Я переконаний, що ця зустріч стане початком міцної дружби між нашими країнами та столицями. У Києва та Ашгабату чимало перспективних напрямків для співпраці та взаємовигідного партнерства», – підкреслив Олександр Попов у розмові з мером столиці Туркменістану.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)