ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиїв продовжує жити з холодними кранами

Київ продовжує жити з холодними кранами

Тисячі киян продовжують жити з холодними кранами. «Київенерго» відзвітувало, скільки мешканців столиці наразі відключені від гарячого водопостачання.

Станом на ранок 15 вересня загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 4 513 споживачів, що складає 28,9% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання ПАТ «Київенерго». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, без гарячого водопостачання внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 3 517 споживачів.
 
В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячої води залишається 482 споживача.
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячого водопостачання залишається 26 споживачів.
 
Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключені 475 споживачів.
 
В результаті проведення гідравлічних випробувань по зоні котельної «Конча-Заспа» без гарячого водопостачання залишається 13 споживачів в Голосіївському районі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», кияни отримають платіжки за ЖКП пізніше, аніж зазвичай. Це пов’язано з переходом комунальників на нові договірні відносини. Мешканці столиці зможуть одержати квитанції лише відсьогодні.
 
Коментарі (0)