ГоловнаВибір редакціїВодопостачанняКиївенерго до жовтня залишить два райони Києва без гарячої води

Київенерго до жовтня залишить два райони Києва без гарячої води

У частині будинків на Русанівці та Березняках у Києві відключать гарячу воду до 15 жовтня в зв'язку з реконструкцією мереж теплопостачання.
Гаряче водопостачання у житлових будинках київських районів Березняки та Русанівка буде вимкнене до 15 жовтня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба КМДА.
 
Гарячої води не буде в кранах мешканців низки будинків на вул. Бучми, вул. Миколайчука, вул. Березняківській, вул. Тичини, вул. Шамо, вул. Ентузіастів та вул. Сверстюка. Адреси вказані у списку КМДА. 
 
Відключення пов'язано з роботами реконструкції мереж теплопостачання на проспекті Соборності, що триватиме з 10 липня до 15 жовтня.
 
"Керівництво ПАТ "Київенерго" та Дніпровська райдержадміністрація вибачаються за тимчасові незручності та звертаються до жителів цих будинків з проханням проявити порозуміння і лояльне ставлення до ситуації що склалась, задля усунення цієї проблеми та отримання в подальшому якісних послуг з теплопостачання та гарячого водопостачання", - йдеться у повідомленні. 
 

Раніше від гарячого водопостачання відключали споживачів Голосіївського, Печерського, Солом'янського, Дарницького та Шевченківського районів столиці.  

 
Коментарі (0)