ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Київметрополітен» планує ввести нові жетони

«Київметрополітен» планує ввести нові жетони

Після переходу на нові тарифи у «Київському метрополітені» планують ввести в обіг жетони нового зразка. Вони будуть зеленого кольору.

Після переходу на новий тариф у «Київському метрополітені» будуть введені в обіг жетони нового зразка (зеленого кольору). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі столичної підземки.

«Закликаємо пасажирів не скуповувати жетони блакитного кольору, які наразі є засобом оплати проїзду у столичній підземці, адже вони будуть повністю вилучені з обігу», - йдеться повідомленні.
 
При цьому у «Київметрополітені» відзначили, що жетони старого зразка (блакитного кольору) можна буде обміняти у касах метрополітену у співвідношенні залежно від затвердженого тарифу.
 
«Звертаємось до киян та гостей столиці з метою уникнення незручностей максимально використати жетони старого зразка», - підсумували  в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Київська адміністрація пропонує встановити нові тарифи на проїзд у комунальному транспорті: на метро та міську електричку 4 гривні, на наземний транспорт – 3 гривні за одну поїздку.
 
Коментарі (0)