ГоловнаКиївські будніТранспортКиївські депутати не підтримали заборону підвищення цін на проїзд в громадському транспорті

Київські депутати не підтримали заборону підвищення цін на проїзд в громадському транспорті

Депутати на засіданні Київської міської ради не підтримали рішення про заборону підвищення цін на проїзд в громадському транспорті
Депутати на засіданні Київської міської ради не підтримали рішення про заборону підвищення цін на проїзд в громадському транспорті, повідомляє прес-служба КМР.
 
Депутат Київради з фракції «Свобода» Юрій Сиротюк вніс проект рішення про введення заборони на підвищення тарифів на перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування у Києві до впровадження автоматизовної системи обліку оплати проїзду та проведення повного незалежного публічного аудиту комунальних підприємств «Київський метрополітен» та «Київпастранс».
 
Депутати не підтримали це рішення. 
 
За проголосували лише 24 депутати, проти 0, утримались 26. Згодом секретар Київради Володимир Прокопів ще раз спробував повернути це рішення в порядок денний, це також не було прийнято. 
 
Тарифи на проїзд у столичному метрополітені та наземному міському транспорті підвищились з 14 липня згідно з розпорядженням, підписаним у Київській міській державній адміністрації. 
 
Вартість проїзду у метро, трамваї та тролейбусі коштує 8 гривень. 
 
Коментарі (0)