ГоловнаВибір редакціїЖитлоКиївські родини розібрали «дешеве» житло

Київські родини розібрали «дешеве» житло

У Києві, завдяки участі у програмі здешевлення іпотечного кредитування, новоселами стали майже 10 родин. Будинок, де житимуть щасливчики вже введено в експлуатацію.

У Києві новоселами стали 9 родин. Це стало можливим завдяки участі свого часу у програмі здешевлення іпотечного кредитування. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.

Багатоповерховий будинок на проспекті Возз’єднання вже введено в експлуатацію. Однак, у Держмолодьжитлі зазначають, що незважаючи на скорочення держаного фінансування, зобов’язання по раніше укладеним договорам виконуються.

«Тепер маємо ще одну новобудову, в якій завдяки цій же програмі квартири отримають ще 9 родин. Водночас, сьогодні наші громадяни, представники будівельної галузі та представники громадськості очікують, що парламент при перегляді державного бюджету на цей рік передбачить кошти не тільки на виконання зобов’язань за раніше укладеними договорами, а й на розвиток державних житлових програм», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Дніпропетровській області виділять кошти для кредитування молоді для придбання житла. Гроші будуть спрямовані з місцевих бюджетів.

Анастасія Войтко

 
Коментарі (0)