ГоловнаНовини ЖКГПодіїКиївські школи закрили на карантин до наступного місяця

Київські школи закрили на карантин до наступного місяця

У Києві навчальний процес у школах буде відновлено лише з наступного місяця. Втім, у КМДА остаточне рішення щодо відновлення начального процесу буде прийматися лише в п’ятницю.

У Києві продовжили карантин у школах до 1 лютого у зв’язку із збільшенням кількості хворих на грип. Про це повідом Головний санітарний лікар м. Києва Олег Рубан.

«Ні. З понеділка» - сказав пан Рубан, відповідаючи на запитання, чи відновлюється навчальний процес у школах столиці.

Цю ж інформацію підтвердили у Київській міській державній адміністрації. Там повідомили, що міська влада має намір ухвалити остаточне рішення про поновлення навчання у київських школах у п’ятницю, 29 січня. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, передає прес-служба КМДА.

«Зважаючи на велику кількість дорослих, які захворіли на ГРВІ та грип, ми вирішили убезпечити учнів та продовжити обмежувальні протиепідемічні заходи у  школах до кінця цього тижня», – пояснила вона.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Кабмін погодив рішення щодо відміни безкоштовного харчування для школярів 1-4 класів, окрім дітей з малозабезпечених родин. Однак, урядовці дали право владі «на місцях» забезпечувати учнів обідами. Причину такої економії КМУ не пояснили.

 
Коментарі (0)