ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиївські вулиці намагаються врятувати від затоплення

Київські вулиці намагаються врятувати від затоплення

У столиці бригади ШЕУ та «Київавтодору» взялися до ремонту в терміновому режимі зливо-приймальних решіток і каналізацій. Таким чином, вулиці і дороги міста сподіваються врятувати від підтоплень.

У Києві працівники «Київавтодор» у терміново режимі прискорили очищення гідроспоруд задля уникнення підтоплення вулично-дорожньої мережі міста. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, бригади Шляхо-експлуатаційного управління ремонтують зливо-приймальні решітки і оглядові колодязі, які належать до комплексу споруд зливової каналізації.

«Підвищена увага приділяється зливоприймальним решіткам та колодязям, які перебувають у занижених місцях. Це дасть змогу уникнути можливих підтоплень, пов’язаних із відлигою», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Закарпатській області 13 січня близько 6 тисяч осіб залишилися без водопостачання. Припинення подачі води відбулося у зв’язку з підтопленням свердловин внаслідок випадання опадів та підняття рівня ґрунтових вод.

 
Коментарі (0)