ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаКиївська ТЕЦ №6 стала енергоефективнішою

Київська ТЕЦ №6 стала енергоефективнішою

ПАТ «Київенерго» завершило ремонт одного з енергоблоків на теплоелектроцентралі №6, ремонтні роботи тривали протягом трьох місяців, а їх вартість склала понад 19 млн грн

На початку листопада фахівці Компанії запустили енергоблок в роботу. Оновлення енергоблоку №2 відбувалося за рахунок інвестиційної програми «Київенерго» на поточний рік,  вартість ремонтних робіт склала понад 19 млн грн. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначають у самій компанії, енергоблок потребував капремонту через його тривалу експлуатацію, а результатом його оновлення стане більш ефективне використання енергоресурсів та забезпечення його стабільної роботи на подальший період експлуатації. Зокрема, результатом капремонту є зменшення обсягів використання енергоблоком електроенергії та збільшення коефіцієнту корисної дії.

Довідка:

ТЕЦ №6 – наймолодша теплоелектроцентраль в Україні. Підприємство виробляє теплову та електричну енергію для забезпечення споживачів переважно Оболонського, Деснянського, Дніпровського, Подільського, Шевченківського районів Києва.

 
Коментарі (0)