ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійКиївський Будинок профспілок можуть знести

Київський Будинок профспілок можуть знести

Будинок профспілок у Києві можуть знести, адже відбудовувати його небезпечно. Наразі влада веде перемовини з приводу майбутнього будинку із профспілками.

Столичний будинок профспілок настільки постраждав від пожежі, що відновлювати його небезпечно. Про це в інтерв’ю «Радіо Свобода» заявив мер Києва Віталій Кличко.

Відповідаючи на питання, що ж буде з Будинком профспілок, міський голова відзначив, що нині це питання вирішується. «Є попередні дослідження, за якими цей будинок є настільки пошкодженим, що його потрібно зносити і будувати новий. Тобто, конструкції настільки пошкоджені пожежею і небезпечно відновлювати», - сказав пан Кличко.
 
Він відзначив, що насправді це питання варто задати експертам. «Якщо зносити, то буде конкурс стосовно нової будівлі», - запевнив пан Кличко. Він додав, що наразі влада веде перемовини з приводу майбутнього будинку із профспілками.
 
«І для цього (вирішення питання із Будинком профспілок – ред.) потрібні гроші. І доки нам бракуватиме грошей, доти ми стараємося це питання не педалювати», - підсумував мер Києва.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», мер Києва Віталій Кличко розповів, коли у столиці підвищать тарифи на проїзд у комунальному транспорті. За його словами, це може відбутися у найближчі місяці після Нового року.
 
 
Коментарі (0)