ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКиївський ринок «Столичний» може перейти в руки забудовників

Київський ринок «Столичний» може перейти в руки забудовників

У Stolitsa Group відзначають, що основною метою викупу є розширення напрямків діяльності, оздоровлення фінансово-господарського становища на ринку «Столичний»

Група компаній Stolitsa Group, серед галузей діяльності якої - проекти нерухомості в Києві і області, зокрема, житлові комплекси Варшавський, Галактика, Seven і інші, має намір звернутися в Антимонопольний комітет України по дозвіл на придбання ринку сільськогосподарської продукції «Столичний».

Як повідомляє прес-служба компанії, Stolitsa Group (входить в литовську групу BT Invest) протягом трьох місяців завершить придбання 54,25% статутного капіталу ТОВ «Ринок сільськогосподарської продукції« Столичний », в зв'язку з чим і звертається до АМКУ із заявою про надання дозволу на угоду. У січні 2019 року Stolitsa Group підписали з Олександром Стельмахом, який є бенефіціарним власником 54,25% статутного капіталу ринку, угоду про викуп належної йому частки.

У Stolitsa Group відзначають, що основною метою викупу є розширення напрямків діяльності, оздоровлення фінансово-господарського становища на ринку «Столичний», а також реструктуризація боргів підприємства. При цьому в компанії запевняють, що зміна мажоритарного власника ринку ніяк не вплине на працівників, контрагентів, орендарів торгових площ і клієнтів ринку. Стаття по темі: Уфологи шукають в горі на півдні Франції "гараж прибульців» Після закриття угоди з Олександром Стельмахом Stolitsa Group володіти 76,75% статутного капіталу ринку «Столичний». Станом на лютий 2020 року «Столичний» мав заборгованість перед кредиторами в розмірі 235 млн грн. А в березні 2020 року ринок збільшив кредиторську заборгованість компанії на 177 млн ​​грн - до 412 млн грн.

 

 
Коментарі (0)