ГоловнаНовини ЖКГТранспортКиївському транспорту продовжать роботу у новорічну ніч

Київському транспорту продовжать роботу у новорічну ніч

У новорічну ніч у столиці збільшать кількість громадського транспорту. Крім додаткових рейсів, час роботи метрополітену та наземного транспорту продовжать. Такі заходи будуть продовжуватись і в інші святкові дні січня.

У Києві з 31 грудня на 1 січня  збільшать кількість рухомого складу громадського транспорту. Таке рішення КМДА прийняла задля зручності перевезень пасажирів у новорічну ніч. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Так, з 18:00 31 грудня у столичному  метрополітені збільшать кількість поїздів відповідно до пасажиропотоку. А працювати метро буде до 3:30 год.

Крім цього, кількість автобусів, трамваїв та тролейбусів у місті 31 грудня також збільшать.

«Роботу автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутів подовжать до 4:30. Після 4:30 організують роботу окремих маршрутів, які курсують від станцій метрополітену окремими змінами зі збільшеними інтервалами руху», - зазначається у повідомленні.

Міська влада також збільшуватиме кількість громадського транспорту і в інші святкові дні. Зокрема на Різдво (7 січня) та  Водохреще (19 січня).

«31 грудня, 1 та 7 січня забезпечать чергування відповідальних посадових осіб на пунктах очікування міського пасажирського транспорту загального користування зі значним пасажиропотоком. Після завершення проведення масових святкових заходів, з метою належного руху автотранспорту, забезпечать виділення спеціальної прибиральної дорожньої техніки», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, після переходу на нові тарифи у «Київському метрополітені» планують ввести в обіг жетони нового зразка. Вони будуть зеленого кольору.

 
Коментарі (0)