ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика«Київтеплоенерго» прийме всіх співробітників «Київенерго» разом з боргами компанії

«Київтеплоенерго» прийме всіх співробітників «Київенерго» разом з боргами компанії

«Київенерго» почало готувати теплові мережі столиці до наступної зими в звичайному режимі. З 16 квітня по графіку, затвердженому КМДА, компанія проводить гідравлічні випробування теплових мереж
«Київенерго» почало готувати теплові мережі столиці до наступної зими в звичайному режимі. З 16 квітня по графіку, затвердженому КМДА, компанія проводить гідравлічні випробування теплових мереж в зоні своєї відповідальності, повідомляє прес-служба компанії.
 
Гідравлічні випробування - це метод діагностики тепломереж, суть якого полягає в подачі в тепломережі гарячої води (температура - до 40 градусів) під збільшеним на 25% тиском.
 
З 16 по 30 квітня гідравлічні випробування тепломереж проводять від районних котелень «Мінська», «Веркон», «Відрадний» та станцій теплопостачання №1 та «Біличі». Під час випробувань і робіт щодо усунення виявлених пошкоджень відключена гаряча вода частково в Святошинському, Оболонському, Солом'янському та Шевченківському районах столиці (всього - близько 1 тис. Споживачів).
 
Нагадаємо, зовсім скоро закінчується термін дії угоди «Київенерго» з містом на управління комунальним теплопостачанням. З травня київські тепломережі перейдуть в управління комунального підприємства «Київтеплоенерго».
 
Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" підтвердило плани прийняти всіх співробітників ПАТ "Київенерго", а також дебіторської та кредиторської заборгованості компанії.
 
"На сьогодні є офіційне підтвердження від" Київтеплоенерго ", що вони заберуть все без винятку персонал. Включаючи тих, хто знаходиться в декреті або на лікарняному", - сказав генеральний директор Олександр Фоменко.
 
За даними "Київенерго", компанія почала минулий опалювальний сезон з дебіторською заборгованістю близько 2,6 млрд. Грн, а закінчив його з 5,6 млрд грн.

Кредиторська заборгованість "Київенерго" за газ і його транспортування становить близько 4,7 млрд грн. 

 
Коментарі (0)