ГоловнаНовини ЖКГПодії«Київводоканал» не допустив екологів на планову перевірку

«Київводоканал» не допустив екологів на планову перевірку

Посадові особи «Київводоканалу» не допустили державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища до здійснення планової перевірки роботи відомства

Посадові особи ПрАТ «АК «Київводоканал» не допустили державних інспекторів із охорони навколишнього природного середовища Столичного округу Державної екологічної інспекції до здійснення планової перевірки роботи відомства, про це повідомляє перс-служба міністерства.  

При прибутті інспекторів на місце проведення перевірки посадова  особа ПрАТ «АК «Київводоканал» у присутності 9 охоронців фізично перешкоджали інспекторам у виконанні посадових обов’язків, не допустивши їх у результаті до перевірки дотримання підприємством природоохоронного законодавства.  
 
У зв’язку з не допуском до перевірки інспекторами був складений та вручений представнику підприємства ПрАТ «АК «Київводоканал» відповідний Акт про відмову проведення планової перевірки.  
 
Керівництво Столичного округу Державної екологічної інспекції готує відповідні звернення до правоохоронних органів для реагування, оскільки планова перевірка була  передбачена Річним планом здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державної екологічної інспекції України на 2018 рік.    
 
Нагадаємо, нещодавно Мінприроди оприлюднило рейтинг українських підприємств-забруднювачів, де перше місце за масштабами забруднення стічних вод, випередивши промислові підприємства, займає саме «Київводоканал». 
 
Коментарі (2)
В'ячеслав2
11 Грудня 2018 p. 15:06
Зашел на сайт Киеводоканала. Думал, там какое-то объяснение есть. Типа: мы не такие, это они сами пришли, мы их не звали; всегда рады, но не сегодня..... А там тишина. Последняя новость: "Новий рік варто починати без боргів. Дякуємо за розуміння та вітаємо з прийдешніми святами!" Им там вообще все по барабану? только деньги давай?!
Коля Пухов1
11 Грудня 2018 p. 23:16
«Київводоканал» - це зараз провладна компаныя ; а тут виходить, що влада прийшла перевіряти владу. Нонсенс, протиріччя.