ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиївводоканал облагородить столичні бювети

Київводоканал облагородить столичні бювети

Цінова пропозиція «Київводоканалу» на конкурсних торгах з технічного обслуговування бюветів на рік становить близько 4 млн грн.

Публічне акціонерне товариство «Акціонерна компанія «Київводоканал» взяло участь і перемогло у тендері з виконання робіт з технічного обслуговування та поточного ремонту бюветів столиці.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі АК «Київводоканалу».

Цінова пропозиція «Київводоканалу» на конкурсних торгах з технічного обслуговування бюветів на рік становить близько 4 млн грн.

Після підписання договору Київводоканал надаватиме послуги з монтажу, технічного обслуговування і ремонту насосів та компресорів(крім водоочисного обладнання) бюветних комплексів.
Відкриті торги, оголошені Спеціалізованим водогосподарським комунальним підприємством виконавчого органу Київської міської ради «Київводфонд», пройшли 20 березня.

Нагадуємо, що листом від 31.01.2012 № 1-56 СВКП «Київводфонд» повідомило, що приймає на себе зобов'язання щодо здійснення оплати робіт з технічного обслуговування та поточного ремонту бюветних комплексів починаючи з січня 2012 року. З 2010 та до кінця 2011 року балансоутримувачем бюветних комплексів Києва виступало КП «Київкомунсервіс».

Кінцевим терміном укладення договору між СВКП «Київводфонд» та ПАТ «АК «Київводоканал» про закупівлю-надання послуги з технічного обслуговування бюветів визначено 21 квітня 2012 року.

 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)