ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканал» підключив до електронного кабінету керування договорами

«Київводоканал» підключив до електронного кабінету керування договорами

Комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс Комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці

 

Комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс Комунальна компанія "Київводоканал" запровадила революційне нововведення - йдеться про новий сервіс для підприємств в українській столиці. 

Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах у соціальних мережах. За словами комунальників, в особистому електронному кабінеті Київводоканалу для юридичних осіб запрацював новий сервіс – "Екологія". Тепер, натиснувши вкладку "Екологія", абонент може переглянути інформацію щодо всіх об'єктів, за якими укладено договір на водопостачання з Київводоканалом, а також надіслати документи через систему електронного документообігу. 

Для входу в особистий кабінет необхідно зайти на сайт Київводоканалу, перейти у вкладку "Для компаній", перейти до кабінету юридичних осіб, ввести свій логін та пароль. Нагадаємо, що на території Київської області під час масштабних відключень світла взимку близько 10,5% споживачів не потраплять під обмеження, оскільки їхні будинки підключені до критичної інфраструктури. Про це повідомили в енергетичній компанії ДТЕК у коментарі журналістам видання Forbes.

 

 

 
Коментарі (0)