ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиївводоканал провів рейд перевірки безоблікового надмірного споживання води

Київводоканал провів рейд перевірки безоблікового надмірного споживання води

Київводоканал майже щодня проводить рейди щодо перевірки безоблікового надмірного споживання води в будинках та квартирах
Київводоканал майже щодня проводить рейди щодо перевірки безоблікового надмірного споживання води в будинках та квартирах, повідомляє прес-служба підприємства.
 
Вчора, 26 грудня в рамках рейду інспектори ПрАТ «АК «Київводоканал» разом з представниками Київенерго перевірили причину понадмірного споживання води квартир в будинку 45б, що знаходиться на вулиці Бульварно-Кудрявській.
 
Робітники підприємства виявили, що це не квартири, а два хостели. Перевіривши одну із них, впевнилися, що лічильника немає. В іншій квартирі є лічильник, але закінчився термін повірки. В квартирах зареєстровані по дві людини, тому згідно нормам нараховується 6 кубометрів. Та наразі в них проживає майже по 20 людей, тому скільки насправді витрачається води – невідомо.
 
На будинку виявлено надмірне споживання води, адже постійно тече вода, а наслідком цього є прогнивші стелі та стіни, пліснява.
 
На місці працівники Київводоканалу разом з представниками Київенерго склали акти та зафіксували кількість людей, які проживають в квартирі.

Підприємство звертає увагу споживачів, що з прийняттям Закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», розрахунок буде проводитися за внутрішньо-будинковим лічильником. Тому сплачувати за воду будуть всі мешканці будинку без винятку, в незалежності чи є лічильник, чи він відсутній. 

 
Коментарі (0)