ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання«Київводоканалу» через борги відключать електрику

«Київводоканалу» через борги відключать електрику

Компанія «ДТЕК Київські електромережі» погрожує відключити від енергоспоживання ряд об'єктів підприємства «Київводоканал» через борги за електрику

Компанія «ДТЕК Київські електромережі» погрожує відключити від енергоспоживання ряд об'єктів комунального підприємства «Київводоканалу» через борги за електрику, це повідомляє прес-служба «ДТЕК Київські електромережі».

«ПрАТ «АК «Київводоканал» продовжує накопичувати борги за спожиту електроенергію. Почавши рік із заборгованістю на рівні 142,1 млн грн, підприємство за півроку збільшила її до 228,4 млн грн. Як приклад, в травні з нарахованих 56 млн грн (оперативне нарахування) було сплачено лише 45,5 млн, в квітні з 57 млн ​​грн - 13,8 млн, в березні з 59,4 млн - 14,6 млн грн , - відзначається в повідомленні.

Відзначається, що енергопостачальна компанія неодноразово зверталася до керівництва ПрАТ «АК «Київводоканал» і міської влади з пропозиціями щодо шляхів врегулювання проблеми.

Також наголошується, що у зв'язку з жорсткими вимогами енергоринку, «ДТЕК Київські електромережі» змушена посилити контроль над платіжною дисципліною своїх клієнтів.

 
Коментарі (0)