ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКількість відключень гарячої води у столиці значно зменшилася

Кількість відключень гарячої води у столиці значно зменшилася

Впродовж останніх трьох днів більше ніж до 600 столичних будинків повернулася гаряча вода. Сьогодні на повернення гарячого водопостачання чекає понад 500 споживачів.

У Києві значно зменшилася кількість будинків, які з тих чи інших причин перебувають без гарячого водопостачання. Так, сьогодні без гарячої води в місті залишається трішки більше п’яти сотень споживачів. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго».

«Станом на 20 жовтня 2014 року загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 529 споживачів, що складає 3,38% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги компанія» - йдеться в повідомленні.

Зокрема, без ГВП внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 35 споживачів, серед них — 25 в Оболонському, 10 в Святошинському районах.

В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без ГВП залишається 263 споживача: 11 в Голосіївському, 3 в Дарницькому, 2 в Деснянському, 5 в Дніпровському, 69 в Оболонському, 56 в Подільському, 48 в Святошинському, 44 в Солом`янському, 25 в Шевченківському районах.

Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без ГВП залишається 2 споживача в Шевченківському районах.

Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключений 229 споживачів: 210 в Солом`янському, 19 в Шевченківському районах.

Примітно, впродовж останніх трьох днів столичним енергетикам вдалося усунути 81 пошкодження на тепломережах. Це дало змогу повернути гарячу воду у 686 будинків.

Зауважимо, станом на 17 жовтня у столиці без гарячого водопостачання перебувало 832 споживача.

 
Коментарі (0)