ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКабмін може «підкинути» мільярд гривень на ремонт доріг

Кабмін може «підкинути» мільярд гривень на ремонт доріг

Арсеній Яценюк доручив Мінфіну виділити мільярд гривень на ремонт дорожного покриття. За його словами, дороги потрібно невідкладно привести до мінімального рівня безпеки.

Прем’єр Арсеній Яценюк доручив Міністерству фінансів виділити 1 млрд грн «Укравтодору» на ремонт доріг. Про це він заявив на селекторній нараді у Держкомісії з надзвичайних ситуацій, передає «Українська правда».

За словами пана Яценюка, дороги потрібно невідкладно привести до мінімального рівня безпеки.

«Ці гроші є», - зазначив пан Яценюк.

Крім того, Арсеній Яценюк звернувся до Міністра інфраструктури Андрія Пивоварського з проханням проконтролювати використання коштів.

«У нас 10 ям записують, а на 100 ям списують... - це треба змінити», - сказав пан Яценюк.

В свою чергу Міністр інфраструктури зазначив, що ЕБРР і Світовий банк готові виділити гроші на ремонт українських доріг.

«Вони готові виділити гроші на ремонт наших доріг, але вимагають держгарантії. Яценюк сказав, що уряд готовий надавати їх (держагарантії – ред.), - сказав пан Пивоварський.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Мінінфраструктури виступає проти будівництва доріг в Україні. Для проведення відповідних робіт необхідно посилити контроль перевантаження вантажівок, інакше всі гроші на будівництво будуть витрачені даремно.

 
Коментарі (0)