ГоловнаКруглий стілНовини ЖКГКому належить гаряча вода?

Кому належить гаряча вода?

ІА «Україна Комунальна» та ПАТ «АК «Київводоканал» запрошують представників ЗМІ відвідати засідання круглого столу на тему «Кому у столиці належить гаряча вода?»
ІА «Україна Комунальна» та ПАТ «АК «Київводоканал» запрошують представників ЗМІ відвідати засідання круглого столу на тему «Кому у столиці належить гаряча вода?», який відбудеться 13 серпня о 10:30. Захід буде проходити у приміщені головного офісу «Київводоканалу» (вул. Лейпцизьска, 1А). 
 
Під час круглого столу, учасниками якого стануть представники Нацкомпослуг, Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, ГО «Спілка власників житла Києва», а також  ПАТ «АК «Київводоканал» та ПАТ «Київенерго», буде обговорено причини та наслідки відсутності юридично-визнаного виробника послуги «гаряче водопостачання».
 
Зокрема, учасники окреслять низку проблемних питань, що стосуються оплати ресурсів, які використовуються у процесі виробництва гарячої води, а також спробують з’ясувати причину, з якої в українському законодавстві відсутнє визначення й регуляція таких товарів і послуг як «гаряча вода» і «гаряче водопостачання».
 
На сайті інформаційного агентства «Україна Комунальна» проходитиме он-лайн-трансляція заходу, в ході якої глядачі зможуть ставити запитання учасникам дискусії.
 
Увага гостям – акредитація обов’язкова!
 
Телефон для акредитації: (067) 327-17-22
Контактна особа: Тетяна Регурецька 
 
Коментарі (1)
Sergiy
09 Серпня 2013 p. 13:49
Давно треба переписати все з цього питання у Росії . Так комусь хочеться придумати українське ноу-хау(навіть призвіща знаю.).Мабуть щось задумали?