ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоКомунальники Черкас «крамсають» дороги

Комунальники Черкас «крамсають» дороги

Кілька днів тому у Черкасах розпочалися роботи з поточного ремонту доріг.

Учора комунальні служби проводили поточний ремонт вул. Громова. Було відфрезеровано та заасфальтовано понад 500 м. кв. дороги. Сьогодні там продовжуються роботи. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Черкаської міськради.    

Нагадаємо, кілька днів тому у Черкасах розпочалися роботи з поточного ремонту доріг. Днями комунальники працювали на вул. Пастерівській. Роботи виконує ПВП «ЧШРБУ». Це підприємство виграло тендер.

Крім того, комунальники 20 червня ремонтувала внутрішньо квартальні проїзди між будинками по вул. Хоменка, 30 та 32. На сьогодні заплановані роботи з асфальтування проїздів у дворах по вул. Луначарського. 

Нагадаємо, як повідомляло раніше «У.К.», ПАТ «Азот» звернув увагу на відсутність ремонту черкаських доріг і запропонував механізми вирішення цієї проблеми.

 У рамках тристоронньої угоди про співпрацю між владою та «Азотом» у міський бюджет підприємством вже перераховано більше половини з передбачених 109 млн грн за купівлю земельних ділянок, що використовує підприємство. Передбачалось, що у 2012 році дані кошти будуть направлені на капітальний ремонт доріг (зокрема проспекту Хіміків та вулиці Першотравневої). Проте сезон для проведення дорожніх робіт уже розпочався, а капітальний ремонт автошляхів у місті досі не розпочато. Головна проблема –  ризик неякісного виконання дорожніх робіт. На брифінгу 28 травня міський голова Сергій Одарич визнав потребу в залученні фахівців для перевірки якості дорожнього покриття. 

У такому випадку акціонерне товариство вважає доцільним запросити до Черкас незалежних експертів, котрі контролюватимуть якість ремонтів і дадуть фахову оцінку причинам постійного руйнування дорожньої покрівлі. Крім того, за її думкою лише сучасні технології ремонту доріг і громадський контроль за якістю робіт у комплексі забезпечать ефективне використання коштів.

 
Коментарі (0)