ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники Дніпропетровська наводитимуть вуличний марафет

Комунальники Дніпропетровська наводитимуть вуличний марафет

Працівники комунального підприємства «Міськзеленбуд» прибирають сміття з газонів на вулиці Набережна Леніна, Робочій, Комсомольській, Малиновського, Горького, площі Жовтневій та на інших

Активізувати роботи з благоустрою доручив на нараді комунальним службам міста перший заступник міського голови Анатолій Крупський. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міськради.

Сьогодні у прибиранні титульних об'єктів задіяно понад 160 чоловік та 45 одиниць техніки, повідомляють у департаменті житлово-комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради. Зокрема, проїжджу частину і узбіччя доріг прибирають на проспектах Гагаріна, Петровського, Калініна, Кірова, Пушкіна, вулицях Героїв Сталінграда, Криворізькій, Запорізькому шосе, Калиновій, Богдана Хмельницького, площі Островського та інших.

Працівники комунального підприємства «Міськзеленбуд» прибирають сміття з газонів на вулиці Набережна Леніна, Робочій, Комсомольській, Малиновського, Горького, площі Жовтневій та на інших. Окрім того, міськзеленбудівці обрізають дерева та кущі на вулиці Набережна Перемога та Леніна (від вулиці Мечникова до проспекту Карла Маркса). 

В рамках заходів з благоустрою у місті буде проведено День довкілля та декілька загальноміських суботників, до яких будуть залучені працівники комунальних та промислових підприємств, закладів та установ міста. Вони наводитимуть порядок та  висаджуватимуть дерева на закріплених територіях, зазначають в управлінні з охорони навколишнього природного середовища Дніпропетровської міської ради.   

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)