ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники Донецька «рихтують» місто

Комунальники Донецька «рихтують» місто

Комунальні бригади шукають недоліки благоустрою в Донецьку. Наприкінці березня вони планують їх виправити. Зокрема, працівники мають намір висадити нові дерева, міняти плитку, лавки та урни.

З початком весни комунальники взялися за благовлаштування Донецька. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської державної адміністрації. 

Працівники комунальних служб приступили до обстеження стану зелених насаджень, зовнішнього освітлення, тротуарної плитки на пішохідних доріжках, лавок, урн, малих архітектурних форм. «За результатами обстеження будуть складені заходи щодо висаджування нових зелених насаджень та проведення санітарних робіт на об'єктах благоустрою, які будуть реалізовані в рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою, старт якій буде дано вже в кінці березня», – йдеться в повідомленні.
 
На даний момент у місті завершуються роботи з обрізку зелених насаджень, а також щодо знесення всіх сухостійних та аварійних дерев. «Всього в 2014 році в рамках робіт з благоустрою заплановано: вивезення 5,5 тис.м3 стихійних звалищ, створення 46,42 га нових зелених зон і зміст 978,9 га вже існуючих зелених насаджень», – зазначили в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 6 березня в Луцьку взялися прибирати прибережні зони річки Стир. Комунальники та активісти очищують вулицю Замкову.
 
Коментарі (0)