ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники Харкова очистили берегову зону Лопані

Комунальники Харкова очистили берегову зону Лопані

Співробітники КП «Харківводоканал» очистили від листя та сміття прибережную зону річки Лопань. У суботнику взяли участь сотні співробітників підприємства.

Вчора понад 700 співробітників КП «Харківводоканал» взяли участь у суботнику. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією прес-служби, захід пройшов у рамках двомісячника з благоустрою міста. Співробітники підприємства привели в порядок закріплені та прилеглі до виробничих підрозділів і адміністративних будівель «Харківводоканалу» території.
 
Крім того, понад 100 співробітників очистили від листя та сміття берегову зону річки Лопань в районі вул. Червоножовтневої, 90, а також території вздовж залізничного полотна та рекреаційної зони, які розташовані в даному районі природного водного джерела.
 
У суботнику було задіяно сім одиниць спеціалізованої техніки.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Харкові на вулиці Столєтова встановили нові світильники. У найближчих планах комунальників реконструювати мережі зовнішнього освітлення біля навчальних закладів та лікарень.
 
Коментарі (0)