ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійКомунальники Києва прибрали на одному з кладовищ міста

Комунальники Києва прибрали на одному з кладовищ міста

З Берковецького кладовища комунальні служби вивезли понад 2 тисячі кубометрів сміття, яке роками ніхто навіть не намагався прибрати.

Вчора, напередодні початку поминальних днів у столиці, комунальні служби провели толоку на території Берковецького (Міського) кладовища – вивезли звідти тисячі кубометрів сміття.  Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Під час однієї з інспекцій районів ми виявили на території кладовища справжнє звалище, яке роками ніхто навіть не намагався вивезти. П’ятий день працює тут техніка й представники комунальних служб, які вже вивезли звідси понад дві тисячі кубометрів сміття. Київ не місце для звалищ, а особливо такі місця як кладовища», - підкреслив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у столиці організували додаткову тимчасову зупинку на кількох тролейбусних маршрутах. Розташовується зупинка поблизу одного з міських кладовищ та діятиме лише на період поминальних днів.
 
Катерина Білоус
 
Коментарі (0)