ГоловнаГоловнеБлагоустрійКомунальники нестимуть відповідальність за ремонт доріг

Комунальники нестимуть відповідальність за ремонт доріг

Прикарпатські комунальники відтепер нестимуть персональну відповідальність за виконання ремонту доріг.

Існує необхідність здійснення оптимізації цілодобового чергування дорожньої техніки та працівників філій ДП "Івано-Франківський облавтодор" при відсутності опадів в зимовий період. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Івано-Франківської обласної ради.

Для посилення темпів виконання аварійного та звичайного ямкового ремонту, при виникненні сприятливих погодних умов, потрібно 45 належно укомплектованих (огородження місць виконання робіт, засоби малої механізації) дорожніх бригад. На даний час сформовані 32 такі бригади.

Влада області поставила перед комунальниками виконання двох першочергових завдань: здійснення належного утримання автомобільних доріг загального користування в зимовий період та створення ще 13 повністю укомплектованих дорожніх бригад для ямкового ремонту автомобільних доріг.

Відтепер начальники філій ДП "Івано-Франківський облавтодор" будуть нести персональну відповідальність за якість виконаного ямкового ремонту.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», цьогорічна зима буде більш лояльною до українських доріг. Експерти стверджують, що завдяки теплій погоді дорожні служби не припиняють роботи з ліквідації ямковості, а також попереджують її появу. 

 
Коментарі (0)