ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальники взялися за благоустрій Запоріжжя

Комунальники взялися за благоустрій Запоріжжя

Комунальники Запоріжжя взялися упорядковувати місто. Так, бригади «Зеленбуду» обрізали сотні дерев у парках і скверах деяких районів.

Минулого тижня комунальники Запоріжжя обрізали близько 800 дерев по місту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Запорізької міської ради.

Зокрема, в Хортицькому районі на вул. Задніпровської і по пр. Ювілейного «зеленбудівці» обрізали сблизько 50 дерев хвойних порід.
 
Крім того, в умовах зимової негоди, комунальники виконували роботи з розчищення міста від снігу та посипання вулиць антиожеледними матеріалами. У всіх районах обласного центру на закріплених територіях «зеленбудівцями» було очищено від снігу 80,2 тис. кв. м доріжок. У скверах, які розташовані в Жовтневому районі комунальники розчистили 1,7 тис. кв. м доріжок.
 
Для усунення ожеледиці робочі КРБП «Зеленбуд» виконали посипання 69,6 тис. кв. м доріжок на вул. Союзній, Іванова, у скверах 30-річчя визволення України, по бул. Вінтера, вулиці Верхній, парках Гагаріна, Климова та іншим. Було зібрано і вивезено 17 тонн сміття, деревини і гілок.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Укрзалізниця» адаптує вокзали і станції для людей з обмеженими можливостями. Зараз близько десятка платформ облаштовані новими сходами-пандусами. Ще стільки ж очікують оновлення.
 
Коментарі (0)