ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКомунальними тарифами у Криму займуться правоохоронці

Комунальними тарифами у Криму займуться правоохоронці

Правоохоронці та контролюючі служби перевірять, на які цілі і наскільки ефективно комунальні підприємства витрачають платежі громадян

За результатами перевірок тарифоутворення на послуги ЖКГ у регіонах Криму буде вжито заходів по забезпеченню обґрунтованості тарифів.

Про це заявив Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на засіданні уряду автономії 13 березня, інформує прес-служба Радміну АРК.

«За підсумками перевірок робоча група подала пропозиції щодо їх зміни. Тарифи повинні бути максимально обґрунтованими, і з цих питань ми поетапно наводимо лад і не допустимо їх невиправданого завищення», - заявив глава виконавчої влади автономії.

А.Могильов підкреслив, що вартість комунальних послуг повинна напряму залежати від їхньої якості. Правоохоронці та контролюючі служби перевірять, на які цілі і наскільки ефективно комунальні підприємства витрачають платежі громадян.

«Розрахунки кримчан повинні направлятися на ремонт і підтримку стану приміщень та мереж, прибирання прибудинкових територій, на оплату енергоносіїв, заробітних плат працівників, покупку витратних матеріалів. Це необхідно перевірити, і на кожне порушення буде відповідна реакція правоохоронних органів», - підкреслив глава Ради міністрів Криму.


Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)